Външно телескопическое кофа Преносим Мивка За Баня, Аксесоари за почистване на дома Риболовен Мивка Домашната Кухня Баня Foot Сгъваема Мивка Кофа преносими кофа (Цв?

Външно телескопическое кофа Преносим Мивка За Баня, Аксесоари за почистване на дома Риболовен Мивка Домашната Кухня Баня Foot Сгъваема

BGN 18.36

Наличност

1 Изработен е от материал PP + TPR, с достатъчно материал, дебел и водоустойчив, с около 3 см по-късно. Той не заема място и е лесен за переноске. изключителна изработка, висококачествени продукти и продължителна употреба. Липсата на обезмаслител, липсата на избледняване, силна устойчивост на падане. Подходяща за семейство, улица, пътувания и т., идеален за домашно съхранение, риболов, къмпинг, разходки, пикник, разходка с лодка, плажен кофи, детска стая с играчки, градинарство, кошница за зеленчуци, почистване, автомивка. Изработен е от материал PP + TPR, с достатъчно материал, дебел и водоустойчив, с около 3 см по-късно. Той не заема място и е лесен за переноске. изключителна изработка, висококачествени продукти и продължителна употреба. Липсата на обезмаслител, липсата на избледняване, силна устойчивост на падане. Подходяща за семейство, улица, пътувания и т., идеален за домашно съхранение, риболов, къмпинг, разходки, пикник, разходка с лодка, плажен кофи, детска стая с играчки, градинарство, кошница за зеленчуци, почистване, автомивка.Този продукт е лесен и може свободно да се разтягат.Той спестява място и е удобна в переноске.Цвят : синьо Тегло на продукта : 650 грама Материал : пластмаса Размер : 26 см х 9 cm (10,2 "X 3,5") Цвят : синьо, розово, лилаво; светло-розов Тип : режим монофонични комплектът включва : 1 Х мивка за измиване на съдовете Ние сме толкова сигурни в качеството на нашия складного кофи, че предлагат с доживотна гаранция.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса