LIUZH Метла за определяне Пресовано Силиконова Въже за Миене на Пода Инструменти за почистване на Нелипкая Четка За Подметания Метла за козината на домашни любимци (?

LIUZH Метла за определяне Пресовано Силиконова Въже за Миене на Пода Инструменти за почистване на Нелипкая Четка За Подметания Метла

BGN 84.64

Наличност

Гъвкава и мека, не уврежда подаУниверсален дизайн, лесен за почистване. гладка повърхност, без да се притеснявате за това, че сте поцарапаете пръстите.Дългата дръжка е много удобен за използване, благодарение на нейната лесно да се почистват, без навеждане.Подходящ за всяко семейство.Гъвкава и мека, не уврежда пода.Универсален дизайн, лесен за почистване. гладка повърхност, без да се притеснявате за това, че сте поцарапаете пръстите.Дългата дръжка е много удобен за използване, благодарение на нейната лесно да се почистват, без навеждане.Подходящ за всяко семейство.Гъвкава и мека, не уврежда пода.Универсален дизайн, лесен за почистване. гладка повърхност, без да се притеснявате за това, че сте поцарапаете пръстите.Дългата дръжка е много удобен за използване, благодарение на нейната лесно да се почистват, без навеждане.Подходящ за всяко семейство.Технически характеристики : Тип : Ръчна четка и една лъжичка за почистване на боклук Материал : влакна Употреба : за дома Опаковка в пакет : 1 * метла Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор Нескользящую дръжката може да се мотае, лесно се съхранява и се пести място.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса