Въже за самостоятелно пране и сушене на СЛАМА с 2 дюзи за парцал Безплатна Ръчно Пране Плосък въже от Микрофибър и система кофи (Цвят: B)

Въже за самостоятелно пране и сушене на СЛАМА с 2 дюзи за парцал Безплатна Ръчно Пране Плосък въже от Микрофибър и система кофи

BGN 33.37

Наличност

★ 3 отново прилагани технологии за почистване на повърхности, триизмерна почистване "три в едно" ★ Иновативно магическо кофа за почистване, лесно за употреба за ръчно пране и экономящее усилия. ★ Защелкивающаяся панел, лесна, ефективна и лесна за употреба. ★ 1 удължен лост за парцал за по-удобно използване. ★ Коварен усилие пробиване, чист мъртъв ъгъл, дръжката е от стиропор, удобен захват. ★ 3 отново прилагани технологии за почистване на повърхности, триизмерна почистване "три в едно". ★ Иновативно магическо кофа за почистване, лесно за употреба за ръчно пране и экономящее усилия. ★ Защелкивающаяся панел, лесна, ефективна и лесна за употреба. ★ 1 удължен лост за парцал за по-удобно използване. ★ Коварен усилие пробиване, чист мъртъв ъгъл, дръжката е от стиропор, удобен захват.Водопоглъщаемост : по-малко от 10 моп Материал : микроволокно Тип с : двоен диск Устойчивост на корозия : 10 мопбар натоварване : 10 кг или по-Степента на обезводняване : 80% (включително) до 90% (без) Материал на пръта : неръждаема стомана Брой швабр : 2 Тип аксесоари : без кошници Вид тяга : Арматурный прът + пластмасова тава※ Всички стилове се актуализират постоянно, добре дошли в магазин, за да купя поддръжка : 1. След използване, моля, не забравяйте да го почистите, след това изцедете я и поставете в проветрено място, за да се избегне неприятната миризма; 2. Когато се използва заедно с препарат за почистване не използвайте прекалено много, в противен случай то лесно ще остане и ще се отрази на срока на експлоатация на въже; 3.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса