МИМОЗА MOMENTS Отпечатък на детска ръце и отпечатък на крак, Метална рамка за снимка с позлатените покритие, цветен емайл, тъмен мат с чист допир, спомен за бебето и дек?

МИМОЗА MOMENTS Отпечатък на детска ръце и отпечатък на крак, Метална рамка за снимка с позлатените покритие, цветен емайл, тъмен

BGN 3.00

Наличност

【ДИЗАЙН】 : Лесно персонализирайте своята елегантна метална рамка от епоксидна смола с помощта на уникални бебешки кошари или крачета с помощта на включените много черен тампони, без да докосвате чернилам 【КАЧЕСТВО】 : Тъмен бележник "Clean-Touch" и 2 карти за пръстови са включени във всеки комплект, максимален размер на печат с мастило е 2-1 / 4 x 3-1 / 2 инча.Прозрачно и сега стъклото се предлага с метална рамка, покрита с мъниста и емайл. 【Лесна УПОТРЕБА】 : Равномерно стиснете дръжката или крак дете до подушечке за мастило, за да се гарантира, че мастилото добре отпечатались на хартиен темата. 【ДИСПЛЕЙ】 : Просто плъзнете задния панел и сменете снимката и изображения на отпечатъци от ръце или отпечатъци от пръсти.Това е рамка за снимки, инсталиране на плота и стената. 【ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК】 : Това е най-лесният и евтин начин да създаде спомен с уникални отпечатъците на ръцете или краката.Идеалният подарък за дете, родители, баби и дядовци, както и за приятели с деца. 【ДИЗАЙН】 : Лесно персонализирайте своята елегантна метална рамка от епоксидна смола с помощта на уникални бебешки кошари или крачета с помощта на включените много черен тампони, без да докосвате чернилам. 【КАЧЕСТВО】 : Тъмен бележник "Clean-Touch" и 2 карти за пръстови са включени във всеки комплект, максимален размер на печат с мастило е 2-1 / 4 x 3-1 / 2 инча.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса