Най-ДОБРИТЕ Фотоалбуми Фотоалбуми Книга от 2 Детски Фотоалбум Детски Фотоалбум Детски Фотоалбум Детски Албум за изрезки Албум за памет За Взрослении на детето Дет?

Най-ДОБРИТЕ Фотоалбуми Фотоалбуми Книга от 2 Детски Фотоалбум Детски Фотоалбум Детски Фотоалбум Детски Албум за изрезки Албум за

BGN 0.33

Наличност

Семеен фотоалбум-С джобове за снимките снимките могат да бъдат надеждно съхранениИзработен е от здрава и сигурна в употреба на материала.Запазвайте и демонстрируйте своите добри спомени.Прекрасни подаръци за вашите приятели и семейства.Идеален за персонализирани подаръци за годишнина.Пратката включва 2 фотоалбума Особености -идеални за персонални подаръци за годишнина. -Размер : около 22,6x18,3x5,2 виж - Цвят : както е показано. - Прекрасни подаръци за вашите приятели и семейства. - Произведен от траен и сигурна в употреба на материала. - Материал : крафт-хартия. - Запазвайте и демонстрируйте своите добри спомени. - С джобове за снимките снимките могат да бъдат надеждно да се пази. -може да побере 100 снимки.Описание на продукта търсите за детски фотоалбум?Този продукт ще бъде добър избор.фото албум, който ще запази спомена за взрослении на вашето дете.Благодарение на джобовете за снимките снимките могат да бъдат надеждно съхранени.Сега, купете си един, за да записва моменти на вашия живот.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса