Титуляр игрален контролер FASTSNAIL (2 опаковки), за PS5 и Xbox Series X, за монтиране на Стена за съхранение на гейминг слушалки, Съвместими с конзола Xbox Series X Playstation 5, Без винтов?

Титуляр игрален контролер FASTSNAIL (2 опаковки), за PS5 и Xbox Series X, за монтиране на Стена за съхранение на гейминг слушалки,

BGN 1.33

Наличност

? ИДЕАЛНА съвместимост контролер и поставка за слушалки напълно съвместими с игрова конзола Playstation 5 и Xbox Серия X Дръжте като повечето видове игрални слушалки, така и съвместими с контролерите на Xbox Series X PS5. ? БЪРЗ и НАДЕЖДЕН МОНТАЖ - За инсталацията, не се изисква нито винт, нито лепкава лента, притежателят на контролер със здрава и подвижна конструкция могат да се местят от едно място на друго.Разширено основата може да задържите вашия контролер и слушалки на място няма да падне. ? Висококачествен материал - изработени от лек и твърд ABS-пластмаса, устойчив на падане, не се окислява и не се чупи дори и години по-късно, а максимален тегло на пратката може да достигне до 3 килограма. ?СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО - Компактен, лек и издръжлив, той не clutters игралното пространство и осигурява реда, свързвайте контролери PS5 и XSX, слушалки, PS VR и така нататък, направи вашия десктоп по-чист. ? ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Сигурно дръж контролери за PS5 Dualsense Xbox Series X и на повечето геймърски слушалки на трети лица и т., организирайте / поставете ги на едно място.Пратката включва : 2 х Контролер/държач за слушалките, закачалка.Минималистичен титуляр за контролера и слушалки, за да проверите за PS5 или Xbox Series X, вашата конзола за игри.


Параметри на продукта

  :
Material:
ABS
Package Size:
10.7x5.4x3.8cm
Weight:
41g/1.45oz
Package Included:
2 x Controller and Headset Holder Bracket:

Може и да ви хареса