Однонаушная слушалки с микрофон за PS5/PS4 / Xbox One / Xbox Series X / S / Nintendo Switch / Lite / Steam Deck, Слот Слушалки с управление на микрофон, 3,5 ММ Жичен Еднопосочна слушалки за чат за ваш?

Однонаушная слушалки с микрофон за PS5/PS4 / Xbox One / Xbox Series X / S / Nintendo Switch / Lite / Steam Deck, Слот Слушалки с

BGN 13.65

Наличност

?【Широка съвместимост】- Детска слушалка в 1 ухо е подходяща за всички устройства с конектор 3,5 мм с един отворЗа PS5/PS4/PS4 Pro/PS4 Slim/на новия контролер на Xbox One/Xbox Series X/S; За конзолата Nintendo Switch/Nintendo Switch Lite; За конзолата Steam Deck; За i OS на i Phone/ i Pad/ Android/ Samsung и т. на телефони, таблети, лаптопи.За потребителите на настолни компютри (с две дупки) е необходим кабел-сплитер на звука и микрофон (не е включен в комплекта) Забележка : Не контролера на старата версия на X-One. ?【Чисто превъзходно качество на звука】-Вградена 50-миллиметровая слушалки chat за ps5 управлява мощен магнитен високоговорител, точността на акустични позициониране повишава чувствителността на високоговорител, а нивото на звука си остава ясно, осигурявайки светъл звуково поле, чист звук и шокиращо звук.Високо-чувствителен микрофон може да се завърта нагоре и надолу на 120 ° с точна звукоснимателем.Идеален за всички видове игри като God of War, Fotnite, PUBG и т. Сега сложете ги и потопете се в собствената си игра!. ?【Слот слушалки удобни за засаждане на】 -Ергономични единични слушалка за едно ухо с отворен дизайн ще ви помогнат лесно да слушате звук или да говорите в чата с помощта на слушалки и околната среда.Актуализирана версия с по-широка регулируема лента за глава гарантира, че тя е идеално място за главата с различен размер; 3 D-слушалки от высокоэластичной пяна с памет ефект напълно затворете лявото ухо, дишащи и леки, и не ще се уморят дори при продължително носене.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса