Обновен вентилатор за охлаждане за PS5 Digital & Disc Edition, Ефективна Центробежная система за охлаждане на вентилатора за охлаждане аксесоари PS5, 3 Нива, Регулируем вентила?

Обновен вентилатор за охлаждане за PS5 Digital & Disc Edition, Ефективна Центробежная система за охлаждане на вентилатора за охлаждане

BGN 1.67

Наличност

【Ефективен центробежен охлаждащ вентилатор за конзолата PS5】Охлаждащ вентилатор, съвместима с конзолата Playstation 5 Digital & Disc EditionВграден охлаждащ вентилатор центробежен предотвратява прегряване конзола и ви осигурява игрите на професионално ниво.Особено за дълги игрови сесии. 【Мощен вентилатора-охладител за PS5】Голямо издърпайте гранати дупка, разработен за конзолата Playstation 5, оборудвани с високоскоростна турбина и в комбинация с подобрена система за охлаждане, осигурява на вашата конзола постоянна прохлада.Ако играете в трудна игра, които изискват увеличаване на производителността чрез охлаждане, нашият охлаждащ вентилатор ще бъде вашият идеален избор. 【3 степени на контролирани вентилатор и led индикатор】 На вашият избор има 3 нива на скорост.Ръчно завъртане на ключа намаляване на вашите разходи за електричество.Led индикатор може да ви помогне да определите скоростта на вятъра на разстояние и да се създаде топъл и спокоен цвят за конзолата PS5. (Забележка : този вентилатор се изключва автоматично заедно с вашата конзола, не е нужно да се притеснявате за това, че вентилаторът ще работи през цялата нощ. 【Вертикална или хоризонтална и разширено USB порт】 Вентилатори за охлаждане може да се използва независимо от това, инсталиран на конзолата вертикално или хоризонтално.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса