Подарък за шиене За Жени, Подаръци за Квилтеров, Подарък за Квилтера, Подарък Швее, Забавни Подаръци за Квилтеров, Шивачка, Уникален Хумор, Новост, Сарказъм, Космети?

Подарък за шиене За Жени, Подаръци за Квилтеров, Подарък за Квилтера, Подарък Швее, Забавни Подаръци за Квилтеров, Шивачка, Уникален

BGN 6.00

Наличност

【Уникални идеи за подаръци】 Идеи за подаръци чанти са подходящи за майки, баби, джиджи, наны, чичовци, лели, дъщери, сестри, двоюродной сестри, внучки, най-добър приятел, шеф, служител, учител, медицинска сестра, адвокат, лекар, жена, колеги, на нея, на най-добрата ти приятелка, на жената, на офиса, на един любовник, на семейството и т 【Множество】 чанта за съхранение на продукти, косметичка, портфейл, косметичка-тоут, чанта-калъф за ежедневна употреба.Ръчно пране в студена вода с температура под 40 градуса с мек сапун. 【Печат на изображения】 теплопередающая печат, печат на изображения ярки и ясни, наситени цветове. 【Размер】 Ширина 9,5 "x височина на 6.3" x дъното на 1,6" добър размер за пътна козметични чанти. 【Материал】 100% лен лек, издръжлив и траен, носене на пипане е много високо качество, цвят на фона, устойчиви на петна и е водоустойчив.Цип високо качество с функция за защита срещу подхлъзване, а не евтина и непрочная.Този предмет не е предназначен за използване от деца под 12 години.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса