Набор от Бутоньерок с Оранжеви Корсажем HOBRIMO, Корсаж на Китката с Перлата на Гривната и Мъжки Комплект Бутоньерок за Сватба, Аксесоари за Цветя, Декорация за Абитур?

Набор от Бутоньерок с Оранжеви Корсажем HOBRIMO, Корсаж на Китката с Перлата на Гривната и Мъжки Комплект Бутоньерок за Сватба,

BGN 2.00

Наличност

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на вашите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет с обратна доставка.След това я изпратете!.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на вашите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет с обратна доставка.След това я изпратете!.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на вашите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет с обратна доставка.След това я изпратете!. * Детайли на опаковане : Комплект от 1 бутониери и 1 елече на китката. * Лесен за носене? : Женски корсаж на китката оборудван перлата на гривната, който се разпъва и е подходящ за повечето китките.Мъжки boutonniere е снабдена с метални скоби и болтове, които са много лесни за обличане на яка. * Материал : Елегантен корсаж на китката и boutonniere се състоят от оранжеви порест каучук рози, портокал, делфиниум, порест каучук рози цвят шампанско, златни листа и ядра от портокалови цветове.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса