HUXINO Водоустойчив Мокри и Сухи Чанти Ocean Sea Turtle Art, Детски Тъканни Чанти за памперси, Органайзер, Торби за Многократна употреба, Чанта с 2 джоба с цип, Плажна Пътна Тури?

HUXINO Водоустойчив Мокри и Сухи Чанти Ocean Sea Turtle Art, Детски Тъканни Чанти за памперси, Органайзер, Торби за Многократна

BGN 7.46

Наличност

✨ Размери : Има два мокри и сухи джоб, голям : 11,8 х 14,2 инча (30 х 36 см) и малка : 5,9 х 87 инча (15 х 22 см), достатъчно голям, за да побере мокри и сухи продукти като бельо, бански костюми, памперси, чаршафи и т. ✨Материал : Изработен е от пластове саржевой водоустойчива материя 290 т, в екологично чист материал, моющаяся и множество чанта. ✨Мултифункционалност : голям влажен и сух достатъчно пространство за съхранение на влажни и сухи неща, като например памперси, бански костюми, плажни хавлии, спортни облекла, бански костюми, детски неща и още много други. Малките са подходящи за някои дребни неща, като бельо, тоалетни принадлежности, чорапи, козметика и т. Двоен цип улеснява разделението на мръсни и чисти пелени или други мокри предмети. ✨2 Дизайн с цип : Наистина прекрасна чанта, два джоба с цип споделят вашите мокри и сухи неща в една чанта.Не се притеснявайте за това, че вашата чисти дрехи перепутается с мръсна.Леки и удобни в переноске, те могат да се използват като пакети за мокро и сухо почистване на памперси, пътни чанти, чанти за съхранение, косметичек, всички, мешочков за пране, организаторите. ✨ Широко приложение : Удобен за переноске, органайзер за мокри и сухи за чанти и е снабден с дръжка за съвсем малък, дръжка с бутон-тик-так, която може да се отвори, лесен за употреба и може да бъде повешена на дръжките на вратите, колички, отопляеми кърпа, облегалките на седалките, подходящ за майка и бебе, които трябва да излиза, да пътува, да практикувате йога, на плаж, да плуват!. ✨ Размери : Има два мокри и сухи джоб, голям : 11,8 х 14,2 инча (30 х 36 см) и малка : 5,9 х 8.7 инча (15 х 22 см), достатъчно голям, за да побере мокри и сухи продукти като бельо, бански костюми, памперси, чаршафи и т. ✨Материал : Изработен е от пластове саржевой водоустойчива материя 290 т, в екологично чист материал, моющаяся и множество чанта. ✨Мултифункционалност : голям влажен и сух достатъчно пространство за съхранение на влажни и сухи неща, като например памперси, бански костюми, плажни хавлии, спортни облекла, бански костюми, детски неща и още много други.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса