10 X Модернизираната 3D силиконовата маска за лице - Вътрешна поддържаща рамка маски за лице - Повече място за по-удобно дишането, Предпазва червило, която може да се п?

10 X Модернизираната 3D силиконовата маска за лице - Вътрешна поддържаща рамка маски за лице - Повече място за по-удобно дишането,

BGN 5.66

Наличност

【Актуализиран дизайн】 : Нова група за маска подобрява качеството на носенеНе само, че не е лесно да се изплъзне, така и материал е подобрен, така че той е по-мек и плътно към лицето.В същото време е оптимизиран дизайн дизайн прави нова група за да се прикрие по-трайна и няма да се деформират под натиска на маски. 【Повече пространство за дишане】 : Нова група за маски държи на маска далеч от устата, създаване на повече пространство за дишане и защита на вашия перфектен грим. 【Материал】 : Изработен е от действително нетоксичен силикон, който е много мек, елегантен и удобен, безвредна, не дразни кожата, и моющийся и многократна употреба. 【Широка приложимост】 : може да се използва за повечето маски, представени на пазара. 【Размер】 : Около 17. 【Актуализиран дизайн】 : Нова група за маска подобрява качеството на носене.Не само, че не е лесно да се изплъзне, така и материал е подобрен, така че той е по-мек и плътно към лицето.В същото време е оптимизиран дизайн дизайн прави нова група за да се прикрие по-трайна и няма да се деформират под натиска на маски. 【Повече пространство за дишане】 : Нова група за маски държи на маска далеч от устата, създаване на повече пространство за дишане и защита на вашия перфектен грим.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса