SOIMISS Регулируема Сцепка Регулируема Сцепка 2 елемента Гумен Калъф За Лице, защитен Калъф за уши, Кука за защита на Ушите, за многократна употреба на Ухото на Куката, ?

SOIMISS Регулируема Сцепка Регулируема Сцепка 2 елемента Гумен Калъф За Лице, защитен Калъф за уши, Кука за защита на Ушите, за

BGN 14.50

Наличност

КОЛАН за МОЗЪКА убора - ефективно намалява болката и натиска при носенето на маски в ушите в продължение на дълго времеМЕКАТА ушна контур - професионален ухото на куката за маски, практичен и полезен.КУКА за УШЕК на ръкава - красив и щедър, е подходящ за покупки и посещения.РЕГУЛИРУЕМИ УХОТО КУКИ Произведени от материал за дълъг и трайни употреба.Ушна въже за защита на лицето-лека за лесно и удобно пренасяне и съхранение.Осъществяване на Списък с 20 двойки x Ухото на куката за да се прикрие Информация за стоки търсите професионален, достъпен за ухото на куката за маски?Вие търсите надежден инструмент за еднократна употреба, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашите професионални ухото куки за маски трябва да отговарят на вашите нужди. един от най-добрите варианти за вас.Характеристики Материал : гума Размер : 8.08in - Произведен от висококачествени материали издръжлив. - специално разработен, за да намали болката и налягане при продължително носене на маски в ухото. - С фина обработка, не е лесно да изчезне, е много практичен за употреба. - Красив и щедър, идеална за пазаруване и срещи. - Той има прост дизайн, но е много практичен за употреба.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса