Led панел BRTOO, Led офроуд светлини силно осветление, Водоустойчиви led светлини за автомобил, Оптимизирана Охлаждаща светлинна лента за всички превозни средства и устр?

Led панел BRTOO, Led офроуд светлини силно осветление, Водоустойчиви led светлини за автомобил, Оптимизирана Охлаждаща светлинна

BGN 1.33

Наличност

✔【Повишена яркост】 : led панел използва модерна led чипове 3 Вата и е прозрачен обектив за PC, осигурява 24000лм, 6000 До супер ярка бяла светлина, прожекторный светлина, яркостта на много повече, отколкото при други подобни продукти от 6 чипове, 9 чипове ясно осветява своя път в тъмнината, ви дава възможност да видите ясно наляво и надясно по всяко време.това ще ви осигури по-безопасно и удобно шофиране. ✔【Ефективна защита】 : Led панели имат водоустойчив алуминиев корпус за леене под налягане и са с усъвършенствана технология за печат, за да могат ефективно да се противопоставят на вода и прах, степента на водоустойчивост ip67, за предотвратяване попадането на влага и конденз.Функция за защита от корозия на удари и предпазва led светлинна лента от дъжд, вятър и пясък.Това ще ви позволи постоянно да спаси led светлинна лента ясна и ярка, че е по-безопасно за водача. ✔【ДЪЛГОЛЕТИЕ И по-добро отвеждане на топлината】 : Специално проектиран алуминиев профил 6063 с термопастой за оптимално охлаждащ ефект и по-безопасна работна температура. преносимост и гъвкавост, благодарение на солидна алуминиева капака, трайно небьющемуся КОМПЮТЪР, защитному чехлу, който издържа на всякакви екстремни условия на употреба. ✔【Регулируема скоба】 : Led светлинна лента за офроуд с регулируем монтиране здрав група може надеждно заключване светлинна лента. Защита от земетресения, при преминаване на неравен терен.Лампата може да се движи, след инсталация на аксесоар.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса