Носа облицовка за очила, Ремък за моста на носа за очила BEHLINE, Меки Силиконови Мини Сменяеми Носа облицовка, Навинчивающаяся Накрайник за носа, за очила, Слънчеви оч?

Носа облицовка за очила, Ремък за моста на носа за очила BEHLINE, Меки Силиконови Мини Сменяеми Носа облицовка, Навинчивающаяся

BGN 4.36

Наличност

【Мек материал】-Носа облицовка за очила с седловидным каишка на съответния акт изработени от мек силиконов материал, не причиняват болка, но осигуряват комфорт при носенето на очила, като намалява чувството на дискомфорт и болкаЛек, гъвкав и без миризма на пластмаса.Не пожълтяват и не се втвърдява след употреба в продължение на известно време. 【Против хлъзгане чучур за очила】-Висококачествен силиконов материал помага за предотвратяване на подхлъзване рамки с носа си да държи очилата на мястото си.Те осигуряват надеждно сцепление и ви помагат да останете в дома комфортното място. 【На носа, за да не остава и следа от】 Материалът е много мек и не предизвика дразнене и натиск върху носа, а на носа не ще остане червени петна и петна. 【Универсални носа облицовка за очила】-Универсални навинчивающиеся носа облицовка, подходящи за повечето навинчивающихся очила, очила в рамка, декоративни точки, единния обектив, полнокадровых очила, слънчеви очила, пластмасови очила и така нататък.Носа облицовка могат да се комбинират с различни оправами, благодарение на което вашите точки ще изглеждат чудесно и удобно. 【Не губете време и пари в нови слънчеви очила】 - Използвайте нашите навинчивающиеся на падна на носа си на лигавицата на носа, за да съживи лекар по дентална медицина и даде нов комфорт на вашите точки!. 【Мек материал】-Носа облицовка за очила с седловидным каишка на съответния акт изработени от мек силиконов материал, не причиняват болка, но осигуряват комфорт при носенето на очила, като намалява чувството на дискомфорт и болка.Лек, гъвкав и без миризма на пластмаса.Не пожълтяват и не се втвърдява след употреба в продължение на известно време.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса