Носа облицовка за Слънчеви очила,NLQHOPTS 2 Чифта Сменяеми Носа накладки за очила, Меки Защитни лигавицата На носа, Мини Накладки за моста на носа, Акцент за носа, за пов?

Носа облицовка за Слънчеви очила,NLQHOPTS 2 Чифта Сменяеми Носа накладки за очила, Меки Защитни лигавицата На носа, Мини Накладки

BGN 4.07

Наличност

【Материал е мек и щадящ околната среда】 Този тампон за носа с щипка изработена от мек PVC материал, който не е с мирис на пластмаса, и я лесно пожълтяват и се втвърдяватСредата е изработена от метал, който е издръжлив и траен, не е деформиран и не ръждясва.Метален детайл не е в директен контакт с кожата, тя завернута и няма да предизвика раздразнение на кожата или дискомфорт. 【Е в непосредствена близост до съответния акт, отслабване на натиска в носа】 част на Носа очила са много леки, не оказват натиск, и на съответния акт не остават грозни следи. 【Устойчива на плъзгане опора за носа】 Слънчеви очила са в контакт с моста на носа на голяма площ и е плътно до съответния акт.Не е толкова просто да се плъзне по време на ежедневните дейности. 【Лесна инсталация накладки за очите】 Кликнете върху метална скоба, за да завършите инсталацията.Или това може лесно да бъде решено с помощта на други инструменти. 【Применимая рамки за очила】 Това затягане на лигавицата на падна на носа си очила /eyeglasses / слънчеви очила.Докато си титуляр за носа накладки съответстват на картината, без значение каква е марката.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса