HOYDATE 4 опаковки Контролирано лента за очила, Универсален фиксатор спортни очила, Подобрен противоскользящий каишка за точки без опашката, Идва с 4 двойки ушни куки (?

HOYDATE 4 опаковки Контролирано лента за очила, Универсален фиксатор спортни очила, Подобрен противоскользящий каишка за точки без

BGN 3.96

Наличност

СиликонРегулируема закопчалка.Само ръчно пране. 【Меки и удобни】 Нашите въжета за очила за мъже и жени са направени от высокоэластичного силикон + стоманен кабел, водоустойчив, бързо съхнещи, лек, много мек за уши, ги е удобно за носене по време на спорт или игри непослушни момчета. 【Регулируема плъзгача】Каишка за очила в затворено състояние може да се регулира на 7,8-11.8 инча (около 20-30 см).Лесно намерете идеалната настройка за себе си.А дължината на притежателя за очила могат да се променят по всяко време. 【 Бесхвостый дизайн】 каишка-дантела за точки могат да се използват самостоятелно или в комбинация с ушни куки.Въжета за очила имат дизайн без опашка, без окачени конска опашка, с преносимите джоба си пластмасово футляром за лесно съхранение, което им придава елегантен и изискан вид. 【Широко приложение】 Е идеален за ежедневна употреба или за спорт на открито като риболов, колоездене, ски, туризъм, катерене и т., Подходящи за най-слънчеви очила, очила за ежедневието и очила за четене.Един размер подходящ за всички, което прави този аксесоар за очила идеален както за мъже, така и за жени. 【Фантастична стойност】 Оферта от три опаковки с ПОВЕЧЕ кърпа за почистване на стъкло от микрофибър. 4 Бр ремъците на точки, 4 двойки заушников за очила, 1 бр кърпички за почистване (цветът е случаен).Регулируема закопчалка.Само ръчно пране. 【Меки и удобни】 Нашите въжета за очила за мъже и жени са направени от высокоэластичного силикон + стоманен кабел, водоустойчив, бързо съхнещи, лек, много мек за уши, ги е удобно за носене по време на спорт или игри непослушни момчета. 【Регулируема плъзгача】Каишка за очила в затворено състояние може да се регулира на 7,8-11.8 инча (около 20-30 см).Лесно намерете идеалната настройка за себе си.А дължината на притежателя за очила могат да се променят по всяко време. 【 Бесхвостый дизайн】 каишка-дантела за точки могат да се използват самостоятелно или в комбинация с ушни куки.Въжета за очила имат дизайн без опашка, без окачени конска опашка, с преносимите джоба си пластмасово футляром за лесно съхранение, което им придава елегантен и изискан вид.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса