Рамки за съхранение на перални машини BKGDO, Подови, Без удар, Идеални за Тоалетна, Рафт за миене на съдове от въглеродна стомана, Устойчива към удар, полици за съхране?

Рамки за съхранение на перални машини BKGDO, Подови, Без удар, Идеални за Тоалетна, Рафт за миене на съдове от въглеродна стомана,

BGN 127.40

Наличност

1, Здрав : Изработен е от хромирана стомана и надеждна конструкция, устойчива на ръжда и влага 2, Оригинално място за съхранение : срок на годност за баня, заема малко място и осигурява много място за съхранение. 3, масивна конструкция : Цельностальная рамката е изработена от антикоррозийных стоманени тръби, които могат лесно да се запази всичко, което се съхранява, и тяхното не е лесно да се огъват или деформират при употреба. 4, В дъното има регулируема поставка за краката, която може свободно да регулирате баланс в съответствие с нуждите, за предотвратяване на белези на пола и ефективно да защити земята. 5, чрез Прилагане на технологията запечатани ръбове, районът е чист и не е чеп, я не е лесно да се прекъсне, той е водоустойчив и устойчив на надраскване и лесно за почистване.Вашето удовлетворение е нашата Най-голяма амбиция.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. Стелажи се използват за съхранение на над пералня.Стелаж за съхранение на здрава и трайна, изработени от тръби от въглеродна стомана.Напълно използвайте пространството над пералня, подходящо за баня, тераси, домашно ползване, за приятелство, подаръци, вътрешни облицовки.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса