Irontar Отделно Стоящ Шкаф за баня с Врати, Открит Шкаф за баня с чекмедже, Регулируеми Рафта, Кухненски шкаф, Шкаф за съхранение на вещите в Банята, Дневната, Спалнята, ?

Irontar Отделно Стоящ Шкаф за баня с Врати, Открит Шкаф за баня с чекмедже, Регулируеми Рафта, Кухненски шкаф, Шкаф за съхранение

BGN 68.03

Наличност

Богат на функции за спестяване на пространство : идеален за настаняване извън банята, така че можете да поставите хавлиени кърпи, средства за грижа за лицето, допълнително сапун и шампоан, повярвайте ми, вие ще се влюбите в вместительные чекмеджета, рафтове и шкафчета!Рамките на вратите на гардероба има срок на годност, регулируеми по височина 3 инча, за да отговори на повечето от вашите нужди.Освен това, места за съхранение могат да бъдат както затворени, така и отворени, което ще ви позволи нещо да се скрие и нещо да се похвали.Ние сме добавили много укрепвания в краищата, за да се запази целостта и здравината на корпуса, така че не се притеснявайте за стабилността!.Материал : МДФ, ПДЧ клас СИП.Размер на продукта : 29,5 "Д x 11,8 "W x 31,5"В (75x30x80 см). Тегло нето : 33 паунда, тегло от теглото : 37,8 кг. 1 х шкаф за съхранение. 1 x чанта за инструменти.Безопасността на първо място : Странична шкаф за съхранение на Irontar оборудван предохранителем от преобръщане за защита на сигурността на семейството си.Освен това, за предотвратяване на занасяне на лигавицата на долната част на крака, го правят по-устойчив и предотвратяване на белези пол.Спестяване на пространство : Благодарение на 1 голям выдвижному кутия, 2 дверцам, 3 отворен полкам в нашия шкаф за съхранение в банята достатъчно място за тоалетна хартия, шампоан, гел за душ и т. Полк рамките на вратите и в долния десен ъгъл се регулира, което го прави лесно за съхранение на високи бутилки или други високи предмети.


Параметри на продукта

Color:
Black Material

Може и да ви хареса