Malytizi Четка за измиване на тялото, Окото гъба за миене на гърба, Отшелушивающая четка За тяло с дълга дръжка, Силиконова Четка за измиване на Лицето, лента за Коса, Ко?

Malytizi Четка за измиване на тялото, Окото гъба за миене на гърба, Отшелушивающая четка За тяло с дълга дръжка, Силиконова Четка

BGN 3.33

Наличност

【Предпоставка включва】 1 четка за къпане с дълга дръжка, 1 силиконов шампоан и четка за душ, 1 средство за измиване на лицето и лента за коса с 5 кукиПодходящ за бебета, деца, възрастни и стари хора, подходящ за всички типове кожа. 【Четка с дълга дръжка 】 Четка е изработена от четина добро качество, мека и нежна, удобни за употреба, мека четка за зъби не пречи на кожата; на обратната страна на топчета за вана се използва едва доловим найлон, мек и много лесно могат да бъдат планирани пенообразованию. 【Размер на четка с дълга дръжка 】 Извита дръжка е 35,5 см / 14 см, си удобен за хващане, тя не се плъзга.Удължена дръжка за цел да помогне да се достигне до всяка част на тялото си, позволява лесно почистване на гърба и краката. 【Силиконова четка и лента за Коса】Силиконова четка е изработена от хранителен материал, мека и удобна, и могат да изпълняват ролята на масажор.Лента за коса могат да се носят за измиване на лицето и упражнения при четене, косата не се разпадна.Лента за коса еластична, не жмет при чорап. 【Дълбоко почистване в задната част на топчета за вана се използва найлонова нишка, мека и много лесно пенящаяся. 【Размер на четка с дълга дръжка 】 Извита дръжка е 35,5 см / 14 см, си удобен за хващане, тя не се плъзга.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса