СТОКИ РОДИНАТА Африканска чиста гъба 50 ' за измиване на лицето, на тялото и гърба.Комплекти от Сурово Черен сапун и 15 унции масло за тяло (50-инчовата гъба + Сурово чер?

СТОКИ РОДИНАТА Африканска чиста гъба 50 ' за измиване на лицето, на тялото и гърба.Комплекти от Сурово Черен сапун и 15 унции

BGN 11.99

Наличност

Тази мрежа гъба е отличен отлепване средство, което почиства кожатаТрудно достъпните места, например, за ръце и гръб.Премахва мъртвите клетки на кожата.В състава на комплекта включва 100% натурално черно сапун, необработанное масло от шеа, слонова кост и гел от алое вера. Изберете цвят гъба и предпочитан размера на масива. Нашата благородна африканска мрежа гъба с дължина 50 см е изработена от твърда здрава мрежа.Трае повече от 2 години. 100% Удовлетворението на клиентите е гарантирана.Тази мрежа гъба е отличен отлепване средство, което почиства кожата.Трудно достъпните места, например, за ръце и гръб.Премахва мъртвите клетки на кожата.В състава на комплекта включва 100% натурално черно сапун, необработанное масло от шеа, слонова кост и гел от алое вера. Изберете цвят гъба и предпочитан размера на масива. Нашата благородна африканска мрежа гъба с дължина 50 см е изработена от твърда здрава мрежа.Трае повече от 2 години. 100% Удовлетворението на клиентите е гарантирана.Придобиване на африкански екстри за баня премиум-клас НА ЕДНО МЯСТО - в един магазин за "Стоки Родина" могат да бъдат закупени на сурово масло от шеа / сурово черно сапун и, разбира се, гъба African Net, която в продължение на десетилетия е използвана в Африка.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса