balacoo 3 бр. Котешки Хамак Прозорец Котешка Легло, Хамак, за Меки играчки Котешки Люлеенето в Хамак Окачен Хамак За Легло За Домашни Любимци Домашни Любимци Подвесная ?

balacoo 3 бр. Котешки Хамак Прозорец Котешка Легло, Хамак, за Меки играчки Котешки Люлеенето в Хамак Окачен Хамак За Легло За Домашни

BGN 9.65

Наличност

ПЛЮШЕНО КЪЩИЧКА за ДОМАШЕН любимец - Произведена от висококачествена материал, който е здрав и удобенХАМАК-люлка за котки-Докосване до повърхността и липсата на дразнеща миризма. ДВУПОСОЧЕН окачен къщичка за котки-Идеална легло за почивка на вашите очарователни домашни любимци, като малко куче, куче, котка, свиня, прасе,.ПОДВЕСНАЯ ЛЕГЛО за ДОМАШНИ любимци - клетка за котки, което може значително да се увеличи пространството за дейността на котки.ПОДВЕСНАЯ ЛЕГЛА за ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ - лесно се запазва топло и плътно прилепнала към тялото, подобрява усвояването на влага и пропускливост на въздух.Кръст Бод Пакет включва 3 х хамак за котки Функции-Дизайн куки, подходящи за окачване на желязна клетка, котешки гнездо и т. Домашно котешки гнездо. -Произведен от материал, безопасно, дишащ и устойчив за продължителна употреба подвесная легло за домашни любимци. - Размер : Около 58.39 см легло за котка. - Удобна и топла, вашият домашен любимец може да играе, да почиват, да спят, да се хранят в хамак, много удобна и здрава окачен легло-хамак за домашни любимци. - Цвят : Легло за сигурност в различни цветове. - Идеална легло за почивка на вашите очарователни домашни любимци, като малко куче, куче, котка, свиня, прасе и т.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса