ERINGOGO Старинни Бижута на Реколта Бижута Святочная Коза 5шт Крава, Кон Камбанка За селскостопански Животни Звънец За врата на Коня Камбанка За Едър Рогат Добитък Ока?

ERINGOGO Старинни Бижута на Реколта Бижута Святочная Коза 5шт Крава, Кон Камбанка За селскостопански Животни Звънец За врата на

BGN 4.60

Наличност

Метални медни звънци за паша на добитък, можете да ги окачите на овце, кон, крава и т, като тревожни камбани, за устройство защита на животните от загуба.Бронзовата камбанка ANIMAL ГЛАС : здрав, това е лесно да се деформира, той е еластичен и издава приятен звук.МАЛКО месинг камбанка ANIMAL : Край гладки и заоблени, без чеп, и няма да навредят на кожата.Малки месингови звънчета за едър рогат добитък : Ретро цвят, ретро стил, тези звънчета - много добра украса за вашия домашен любимец.Силен камбаната на върбови ферма : като будилник използвайте устройство за защита на животните от загуба, те са удобни за употреба.Осъществяване списък 5 x камбани, Особености - можете да Ги окачите на овце, кон, крава и т., като тревожни звоночков за устройство защита от загуба на животни. - Материал : желязо. - Те не може да се използва като анти-загубени камбанки, те също са идеални украшения за звънци със собствените си ръце. - Цвят : бронзов. -Теглото е много лек, животното няма да се чувстват дискомфорт, когато ги носите. - Изработени от висококачествени железен материали, които са трайни и могат да се използват в продължение на дълго време. - Размер : около 6,00 X5,20 X5,20 см/2,36 X2,04 X2,04 инча.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса