Многофункционален Тример за Подстригване Копитата на Кравите, Клещи за Подрязване на Копитата на Кравите, Клещи, За да се Подковки, едър Рогат Добитък, Клещи за Под?

Многофункционален Тример за Подстригване Копитата на Кравите, Клещи за Подрязване на Копитата на Кравите, Клещи, За да се Подковки,

BGN 1.67

Наличност

[Клещи за ремонт на копита] : Специално разработени за ремонт на копита, с добра текстура и лесен за използване, това е практичен земеделска инструмент, който ви позволява бързо се режат на копитата на кравите [Остри ножове] : Нож на клещи за ремонт на копита остри и позволяват бързо и лесно да поправите копито; острието може да бъде редовно затачивать, за да те остават остри, и за тях е лесно да се грижи. [Ергономична нескользящая дръжка] : Гумена дръжка е с ергономичен дизайн, не се плъзга, подредена в плен, спестявайки време и усилия. [Висококачествени материали от неръждаема стомана] : Машинка за копита е изработен от висококачествена неръждаема стомана с висока твърдост и антикорозионна боя отвън, е трайна употреба. [Преносими] : Този тип клещи за копитата на кравите малък размер, лек и портативен, лесен за носене и съхранение, това практичен аксесоар за използване в земеделското стопанство. Многофункционални клещи за копита, с остри ножове позволяват бързо и лесно да поправите копита крави млечни крави. Използван материал е от неръждаема стомана с висока твърдост, здрав, устойчив на абразия и устойчиви на корозия. Гумена дръжка, проектирана в съответствие с эргономикой, нескользящая, удобно захващане, спестяващ време и усилия. Острието може да бъде редовно затачивать, че тя имаше остър и лесен за поддръжка.


Параметри на продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hoof Trimming Tool
Material:
Stainless Steel + Rubber
Weight:
Approx. 1356g / 47.8oz
Length:
Approx. 41cm / 16.1in
Package List:
1 x Hoof Trimmer:
Note:
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Може и да ви хареса

Buckleguy.com Тан Котэ
  • Ново

Buckleguy.com Тан Котэ

BGN 5.09

ОСИГУРЕНО BUCKLEGUY : готов за изпращане от САЩ веднагаПовече от 22 000 ПЕТЗВЕЗДНИ мнения от купувачите на наши