Машинка за Копита, Клещи за Функционално Машинката за Копитата на Кравите от Неръждаема Стомана, Инструмент За Отстраняване на нокти, Остри Износоустойчивост на С?

Машинка за Копита, Клещи за Функционално Машинката за Копитата на Кравите от Неръждаема Стомана, Инструмент За Отстраняване на нокти,

BGN 0.33

Наличност

【Бързи и остри】 Многофункционални клещи за копита с остри ножове позволяват бързо и лесно да поправите копита крави млечни крави 【Високо качество и трайност на】 Използван материал е от неръждаема стомана с висока твърдост, здрав, устойчив на абразия и устойчиви на корозия. 【Ергономична дръжка】Гумена дръжка, проектирана в съответствие с эргономикой, нескользящая, удобно захващане, спестяващ време и усилия. 【Лесна поддръжка】 Острието може да бъде редовно затачивать, че тя имаше остър и лесен за поддръжка. 【Практичен】 Специално разработен за почистване на копита, с добра текстура и лесен за използване, това е практическо селскостопанско оборудване.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : инструмент за подрязване на копита Материал : неръждаема стомана + rubber Тегло : около 1356 г / 47,8 грама Дължина : около 41 см / 16,1 инча Осъществяване списък : 1 х машинка за копита Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса