Qlvily 18-Инчов Рашпиль за копита, Файл във формата на подкова с гумена дръжка, Файл за Ковач от въглеродна стомана, подходящ за копитата на кон/Кози/ кравата/Магаре/на ж?

Qlvily 18-Инчов Рашпиль за копита, Файл във формата на подкова с гумена дръжка, Файл за Ковач от въглеродна стомана, подходящ за

BGN 1.33

Наличност

Вид на продукта : файл за конеМатериал : въглеродна инструментална стомана T12.Зъб напильника : фин и груб двупосочен.Приложение : за подрязване на копитата на кон / кози / кравата / магаре / на животното.Дължина : 18,5 инча/47 виж ? Високо качество : Този рашпиль за копита, изработени от въглеродна стомана T12, която е здрав, лесно я съборят и тя е трайна. ? Обновен дизайн : Двустранен пилка за копита, с дръжка, по-добра канавка ви позволява да изтриете копита по-точно, отколкото обикновено, с двойна употреба от страна на фини и груби зъбите, лесна работа. ☁️ Удобен за хващане : файл за подкова е снабдена с гумена дръжка за надеждно задържане.Този рашпиль за копита лесно за хващане и използване, тя спестява усилия, добре предпазва ръцете и по-ефективен. ? Лесна за ползване : Отличен пилка за копита, да се чувствате канали, повишена точност ръб, по-агресивно премахването на голямо количество на копита. ? Широк спектър от приложения : Рашпиль за копита основно се използва за подрязване на копита коне, овце, едър рогат добитък и други животни, а също така може да се използва за почистване на дървени мебели, като дървени маси.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса