Е-Аркадна Машина-Нокът, Опаковка на Шоколади със Звуци и светлини, Мини-Нокът-машина с 20 Кукли, 20 Капсули и 24 монети, Забавление за цялото семейство (Цвят: синьо)

Е-Аркадна Машина-Нокът, Опаковка на Шоколади със Звуци и светлини, Мини-Нокът-машина с 20 Кукли, 20 Капсули и 24 монети, Забавление

BGN 96.36

Наличност

【Съвременен дизайн】 най-Новите мини-когтеточка, управление на джойстика на 360 °, преместване на лоста нагоре, надолу, наляво и надясноЗвукови ефекти създават истинска атмосфера на карнавала, където и да решите да играете!. 【Попълнете настолна игра "нокът" награди】, избор на малки детски играчки, сувенири, детски партита, бонбони и дъвки.Използвайте приложените монети, жетони, за да активирате играта "госпожица", след това използвайте джойстици за управление на единично нокът, го движат нагоре / надолу / наляво и надясно, за да вземете наградите си. 【Игра с призвание и умение】 Опитайте се да вземете награда от claw machine и ги пуснете в раздаточный машина до това как музиката спре, съсредоточете се върху призе.Тази мини-аркадна игра се препоръчва за деца на възраст от 3 и повече години. 【Режим на захранване с двойна】 стоп-моушън машина се захранва от USB-кабел (може да бъде свързан към лаптоп, настенному адаптер, блок захранване) или 4 батерии тип АА (в комплекта не са включени). 【Забавно】 на Деца от всички възрасти да се радват на игри с когтистыми автомобилите на аркадах, карнавалах и панаири.Сега може да донесе всичко това е забавно, директно до дома си с помощта на този мини-слот нокът!Безкрайни часове на забавление директно в хола!.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса