YQJYMFZ Тежкотоварни Платно Син Камуфлаж, за Камион, Кола, Коли, Лодки, Тежкотоварни Поли-Бреза с Люверсами, Брезент 420 Г М2, Тежкотоварни 6 м х 6 М

YQJYMFZ Тежкотоварни Платно Син Камуфлаж, за Камион, Кола, Коли, Лодки, Тежкотоварни Поли-Бреза с Люверсами, Брезент 420 Г М2, Тежкотоварни

BGN 350.00

Наличност

☞ Забележка-Размер измерва ръчно, ще бъде малка разлика в размера, моля, обърнете се към самия обект, срокът за доставка е 10-15 дни ☞ Идеален за къмпинг, заслони, риболов, всичко, което се нуждае от защита срещу сурови атмосферни условия, може да покрие елементи в градината или на полето.Може да се използва като своята практика за ремаркета, автомобили, лодки, велосипеди и микробуси, когато те не се използват. ☞ Моля, обърнете внимание, че размерът на довършителни работи малко по-къса от размера на намаляване, посочен в обявата, поради гънки по ръба се сгъва до компактни размери за лесно съхранение в малки помещения или в раници. ☞ Тези брезенты устойчив на гниене, плесени и усадке, с тях лесно да се справят и транспортиране благодарение на гъвкавост на материала. ☞ Материал-полиестер, разстоянието между втулками-1 м, диаметър на втулок-1,2 виж ☞ Забележка-Размер измерва ръчно, ще бъде малка разлика в размера, моля, обърнете се към самия обект, срокът за доставка е 10-15 дни. ☞ Идеален за къмпинг, заслони, риболов, всичко, което се нуждае от защита срещу сурови атмосферни условия, може да покрие елементи в градината или на полето.Може да се използва като своята практика за ремаркета, автомобили, лодки, велосипеди и микробуси, когато те не се използват. ☞ Моля, обърнете внимание, че размерът на довършителни работи малко по-къса от размера на намаляване, посочен в обявата, поради гънки по ръба се сгъва до компактни размери за лесно съхранение в малки помещения или в раници. ☞ Тези брезенты устойчив на гниене, плесени и усадке, с тях лесно да се справят и транспортиране благодарение на гъвкавост на материала. ☞ Материал-полиестер, разстоянието между люверсами-1 м, диаметър на люверсов-1,2 виж Моля, обърнете внимание, че действителният размер tarps ще бъде 10 см по-малко, отколкото в описанието на сайта.Описание : Бреза с тканым горния слой с висока плътност за максимална гъвкавост и издръжливост, субстрат от подсилена ламинат ниска плътност за защита от атмосферни влияния и вода.


Параметри на продукта

Material:
Polyester Tarp
Weight:
420 G/M2
Thickness:
0.35 Mm
Grommets Distance:
1 M
Grommets Diameter:
1.2 cm
Note:
The Size is Manual Measurement, There Will Be a Slight Difference in Size, Please Refer to the Actual Object,Delivery Time 10-15 Days.:
After Receiving the Product, There May Be a Little Taste of Glue and Ventilation Outside.:
Realistic Shooting, Shooting Lights, Display Effects and Personal Opinions and Other Factors Will Produce a Certain Color, Please Prevail in Kind:
If You Have Any Questions, Please Contact Us Immediately :

Може и да ви хареса