Куки за Кърпи Holensun Над Вратата Душата 0,32-0,39 инча, Безрамная Стъклена Закачалка за Баня, Матиран Никел, Бръснеща Стъргало, Държач за Роба от гъба, 2 (черен)

Куки за Кърпи Holensun Над Вратата Душата 0,32-0,39 инча, Безрамная Стъклена Закачалка за Баня, Матиран Никел, Бръснеща Стъргало,

BGN 9.33

Наличност

Без пробиване, без лепило, без лепило, лесна инсталация.Водоустойчив и не съдържа ръжда.Гумени подплата предпазват от увреждане на стъкло и подхлъзване.Двупосочен кука : Осигурява повече място за съхранение на хавлиените кърпи, хавлиени халати и мочалок за душата, чистачи и т. Лесен монтаж и демонтаж : без пробиване, без лепило, просто прикрепете куки за бескаркасным душевым вратата с дебелина по-малко от 10 mm. Защита от надраскване и приплъзване : вътрешна страна на куката за кърпи има гумен защитен слой, който ефикасно предотвратява подхлъзване или белези се измъкне.Здрав и стабилен : Изработен е от матирана неръждаема стомана, която не ръждясва.Важно : Закачалка над вратата за бескаркасной душ врати 10 мм, не е за рамка душ врати.Двупосочен кука : Осигурява повече място за съхранение на хавлиените кърпи, хавлиени халати и мочалок за душата, чистачи и т. Лесен монтаж и демонтаж : без пробиване, без лепило, просто прикрепете куки за бескаркасным душевым вратата с дебелина по-малко от 10 mm. Защита от надраскване и приплъзване : вътрешна страна на куката за кърпи има гумен защитен слой, който ефикасно предотвратява подхлъзване или белези се измъкне.Здрав и стабилен : Изработен е от матирана неръждаема стомана, която не ръждясва.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса