Регулируеми Закачалки за хавлии за Баня с един радиатори за хавлии от 14,5 до 26,7 см, Разтегателен стойка за хавлиени кърпи от Неръждаема Стомана SUS304, Монтиране на сте?

Регулируеми Закачалки за хавлии за Баня с един радиатори за хавлии от 14,5 до 26,7 см, Разтегателен стойка за хавлиени кърпи от

BGN 9.06

Наличност

Монтиран на стената, с черно матово покритие, изработен от неръждаема стомана SUS304Сгъваем държач за кърпи от 14,5 до 26,7 инча, моля, инсталирайте я на желаната дължина.Лесен монтаж - В комплекта са включени крепежни винтове, гаечен ключ, монтажни скоби и анкеры за гипсокартон. максималната товароносимост на 33 паунда (15 кг). гаранция 1 година по всички въпроси, свържете се директно, следпродажбено обслужване се извършва в рамките на 24 часа.Може свободно да се разтягат, за да компресирате за съхранение на хавлиените кърпи за цялото семейство, и чиста и удобна животът ще стане топъл дом.Приложими места : баня, спалня, кухня, офис, хотел и т. Големи кърпи за баня може да се мотае, а телескопична дължина могат свободно да се променят, дължина на телескопичната багажник е 37,5 см ~ 68 виж Закачалка за кърпи здрав и устойчив, а също така притежава голяма товароподемност.Тя няма да падне от стената и е безопасна за употреба.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса