Брезент Водоустойчив Сверхпрочный, Лист с Проушинами за Сенници, Стареене на Изолацията Сгъваем Прозрачен Брезент от PVC, за покриване на Градински мебели, на къмпи?

Брезент Водоустойчив Сверхпрочный, Лист с Проушинами за Сенници, Стареене на Изолацията Сгъваем Прозрачен Брезент от PVC, за покриване

BGN 16.47

Наличност

【Всепогодная защита】 : Изработени от солидна тежка рамка от тъкан от PVC за максимална защита от всякакви метеорологични условияУстойчив на uv радиация за всеки покритие.Тази материя предпазва от дъжд, сняг, слънце и кал.Той не ще се счупи дори в студено време. 【Подсилени ръбове и капси】 : Метални перфорация са разположени на средно редици на разстояние около 50 см един от друг, за да се гарантира устойчивостта при определяне на tarps.Въжето минава навътре по протежение на ръба, също така осигурява по-голяма устойчивост на разкъсване. 【Прозрачна завеса】 : Ние предлагаме прозрачни прозрачни пердета, които правят всичко се вижда благодарение на водонепроницаемому слой.Контролирайте външни пространства директно от вътрешния двор, веранда, до Беседки, etc.So , вземи в ръцете си тези висококачествени прозрачни пердета, които ефективно защитава от външни влияния и запазват топлината вътре. 【Комплексно използване】 : Покрийте и защитете вашия автомобил, улица мебели или дърво и строителни материали на строителните площадки, дръжте подовете чисти при използването на този tarps като защитен слой при боядисване или полиране на възможности за използването му са неограничени. 【Услугата "Направи си сам"】 : В допълнение към съществуващите размер, можем също така да конфигурирате различни размери според вашите нужди.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща.Ще имаме професионален екип за обслужване на клиенти, който ще ви отговори. 【Всепогодная защита】 : Изработени от солидна тежка рамка от тъкан от PVC за максимална защита от всякакви метеорологични условия.Устойчив на uv радиация за всеки покритие.Тази материя предпазва от дъжд, сняг, слънце и кал.Той не ще се счупи дори в студено време. 【Подсилени ръбове и капси】 : Метални перфорация са разположени на средно редици на разстояние около 50 см един от друг, за да се гарантира устойчивостта при определяне на tarps.Въжето минава навътре по протежение на ръба, също така осигурява по-голяма устойчивост на разкъсване. 【Прозрачна завеса】 : Ние предлагаме прозрачни прозрачни пердета, които правят всичко се вижда благодарение на водонепроницаемому слой.Контролирайте външни пространства директно от вътрешния двор, веранда, до Беседки, etc.So , вземи в ръцете си тези висококачествени прозрачни пердета, които ефективно защитава от външни влияния и запазват топлината вътре. 【Комплексно използване】 : Покрийте и защитете вашия автомобил, улица мебели или дърво и строителни материали на строителните площадки, дръжте подовете чисти при използването на този tarps като защитен слой при боядисване или полиране на възможности за използването му са неограничени.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса