Yuwuxin Веревочная окото Транспортна мрежа за Голям камион Тежкотоварни Решетчатая мрежа за увивни растения Защитна мрежа за Парапет Мрежа на Оградата на Открито и З?

Yuwuxin Веревочная окото Транспортна мрежа за Голям камион Тежкотоварни Решетчатая мрежа за увивни растения Защитна мрежа за Парапет

BGN 3.33

Наличност

▲ Веревочная окото е здрав и устойчив на разкъсване, подходящ за вътрешна и външна употребаИма много размери по избор. ▲ Многофункционален : използва се за стълбища, тераси, парапети, пейзажи, стени и т., което може ефективно да се предотврати падане на децата при приближаване разлика.Тераси и стълби се използват за защита от падане от голяма височина, например, за защита от скално катерене, котки, стълби и т. ▲ Таванна решетка, декоративна решетка, мрежа за разделяне на бараката, фотостена, подвесная телени сигурност стълби и защитна мрежа. ▲ Найлон сплетена ръчно от 3 нишки от найлон с въже с дебелина 6 мм, със стъпка 5 виж Точната окабеляване; изящна изработка; защита от слънцето при висока температура и водоустойчив; плътно ширити; прозрачна текстура; нескользящая, износостойкая. ▲Ескалатори мрежа за сигурност и защитни мрежи, с дебелина на окото на въже един и същ, размер на окото е един и същ, а страничните въжета подсилени за по-добра защита.Поддържани потребителски цветове, моля свържете се с нас или ни пишете на бележката. ▲ Веревочная окото е здрав и устойчив на разкъсване, подходящ за вътрешна и външна употреба.Има много размери по избор. ▲ Многофункционален : използва се за стълбища, тераси, парапети, пейзажи, стени и т., което може ефективно да се предотврати падане на децата при приближаване разлика.Тераси и стълби се използват за защита от падане от голяма височина, например, за защита от скално катерене, котки, стълби и т. ▲ Таванна решетка, декоративна решетка, мрежа за разделяне на бараката, фотостена, подвесная телени сигурност стълби и защитна мрежа. ▲ Найлон сплетена ръчно от 3 нишки от найлон с въже с дебелина 6 мм, със стъпка 5 виж Точната окабеляване; изящна изработка; защита от слънцето при висока температура и водоустойчив; плътно ширити; прозрачна текстура; нескользящая, износостойкая. ▲Ескалатори мрежа за сигурност и защитни мрежи, с дебелина на окото на въже един и същ, размер на окото е един и същ, а страничните въжета подсилени за по-добра защита.Поддържани потребителски цветове, моля свържете се с нас или ни пишете на бележката.Благодаря за спирането от Найлон ръчно изработени от найлон с диаметър 6 мм, който е много подходящ за използване на открито.Въпреки това, можете да използвате също и тавана на окото, декоративни мрежа, мрежа за прегради навеси, фотостены, окачени мрежи, защитни мрежи за стълби и огради.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса