Портативен Въздушен помпа за велосипедни гуми, Мини Въздушен Компресор помпа 150 паунда на квадратен инч, Безжичен помпа за помпане на гуми с Манометром/захранване/?

Портативен Въздушен помпа за велосипедни гуми, Мини Въздушен Компресор помпа 150 паунда на квадратен инч, Безжичен помпа за помпане

BGN 1.67

Наличност

【Бързото помпане и лекота На работа】 Този автоматичен въздушен компресор може да увеличат вашия велосипед, мотоциклет, топка, гуми за секундиЕдно просто натискане на въздушен компресор и той направи цялата работа за вас.Отлично решение за спешни ситуации на пътя. 【Зарядно за телефон, дефлация и led светлини】 Батерия с капацитет 4000 mah позволява да се откажете от изморителен свързване на проводници и да го използвате с лекота.Зареждайте своя мобилен телефон, когато сте го кука.С натискане на левия страничен бутон, вие може да се освободи въздух за гуми или топки.Идва с led подсветка, за да отговори на вашите нужди в надувании в условия на слаба осветеност. 【ПРЕНОСИМ И КОМПАКТЕН 】 Портативен въздушен компресор за автомобилни гуми е предназначен за преносим съхранение и пренасяне.Портативен въздушен помпа може да се постави в кола, къща, мотор, раница, което го прави въздушни компресори идеален аксесоар за автомобили. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНА ДЮЗИ】гумата помпа е снабден с 3 допълнителни приложения.По-широка гама от приложения, за да отговарят на различните нужди на надуваеми продукти, като автомобилни гуми и спортни или развлекателни съоръжения, включително компактни или среднеразмерные седани, велосипеди, мотоциклети, топки. 【Гаранция отворете гладко】 Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, пишете ни директно.Ние ще ви помогнем да разрешите проблема и винаги ще се опитват всячески да отговарят на вашите нужди.Ние обещаваме да произвежда висококачествен продукт и услуга за всеки клиент. 【Бързото помпане и лекота На работа】 Този автоматичен въздушен компресор може да увеличат вашия велосипед, мотоциклет, топка, гуми за секунди.Едно просто натискане на въздушен компресор и той направи цялата работа за вас.Отлично решение за спешни ситуации на пътя. 【Зарядно за телефон, дефлация и led светлини】 Батерия с капацитет 4000 mah позволява да се откажете от изморителен свързване на проводници и да го използвате с лекота.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса