Гумена Гайка Qiilu, Гумени Гайка M5 5 мм, Метричен Крепежный Инструмент за определяне на Обтекател на Предното стъкло на Мотоциклет (B (100шт))

Гумена Гайка Qiilu, Гумени Гайка M5 5 мм, Метричен Крепежный Инструмент за определяне на Обтекател на Предното стъкло на Мотоциклет

BGN 3.73

Наличност

Тези универсални гумени ядки 5 мм (M5) са подходящи за повечето стъкла, каросерии и други приложения за мотоциклети и atv-таТези универсални гумени ядки 5 мм (M5) са подходящи за повечето стъкла, каросерии и други приложения за мотоциклети и atv-та.Създава водонепроницаемое печат и намалява вибрациите и ударите, виброизоляция помага за предотвратяване на дребезжание и дърпа.Идеален за замяна на липсващи или повредени гумени гайки, непосредствена лесна инсталация.Висококачествен каучук с холендрова гайка месинг, използвани за закрепване на предните стъкла на мотоциклети.Тънка работа, количеството, достатъчно голямо да се използва, срока на служба на по-дълъг. Тези универсални гумени ядки 5 мм (M5) са подходящи за повечето стъкла, каросерии и други приложения за мотоциклети и atv-та. Създава водонепроницаемое печат и намалява вибрациите и ударите, виброизоляция помага за предотвратяване на дребезжание и вытаскивание. Идеален за замяна на липсващи или повредени гумени гайки, директно лесна инсталация. Висококачествен каучук с месингова гайка, която да се използва за закрепване на предните стъкла на мотоциклети. Тънка работа, количеството, достатъчно голямо да се използва, срока на служба повече.


Параметри на продукта

Condition:
Brand New
Item Type:
Rubber Nut
Material:
Rubber+Brass
Color:
Black
Thread:
M5x0.8mm/0.03in
Inside Diameter:
Approx. 5mm/0.2in
Length:
Approx. 14mm/0.55in
Application:
M5 universal rubber nuts fit most windscreens, body, & other motorcycle and ATV applications.
Package List:
1 x Pack of Rubber Nut :

Може и да ви хареса