Преносим нагревател за вода с Пропан Без вместимост 6Л 1,58 GPM RV при поискване Горещ Газов Бойлер с Цифров Дисплей за Къмпинг, Лодки, Кабини (черен)

Преносим нагревател за вода с Пропан Без вместимост 6Л 1,58 GPM RV при поискване Горещ Газов Бойлер с Цифров Дисплей за Къмпинг,

BGN 83.99

Наличност

【Топла вода по заявка】 Максимална изходна мощност 42 000 btu / час, ще получите незабавен безкрайна гореща вода, лесно, където и да се намиратеНе е необходимо предварително да се затопли преди употреба безцилиндрового на бойлера.След като се отвори кран, от течаща вода на желаната температура.Работещи с ниско налягане на водата, е необходимо само 2,5 паунда на квадратен инч вода под налягане. 1,58 литра на минута в гореща вода по желание.Напълно регулируем разход на топлина и вода. 【Безопасност, одобрен от CSA 】Проточный бойлер RUINOPAR с регулатор, одобрен от CSA, сигурно в съответствие с канадски и американски стандарт.Автоматично намаляване на налягането на водата в диапазона 2,5-145 паунда на квадратен инч.Дренажна тръба със защита от замръзване позволява излейте останалата вода, за да се избегне замръзване в студени помещения или в случай на дълго да останат неизползвани.Защита от висока температура на водата по-167°F. Автоматично изключвате подаването на газ при неочакван огън. 【Защита на сигурността на】 Сигурност пропанового на бойлера е също важно нещо, което всеки ще бъде много ценят; Нашите продукти са повече от 6 методи за защита; Продукт е оборудван с средства за защита за безопасност, като защита от прегряване, защита от замръзване, защита от пожар, защита от изсушаване, защита от високо налягане на водата и защита от ниско разхода на вода, които предотвратяват нараняване на продукта на потребителите, осигуряване на благоприятни и безопасни условия за къпане, надежден продукт. 【Лек портативен дизайн】 Компактни размери и лек дизайн за удобно пренасяне.Това може да ви донесе страхотни горещ душ, когато сте на къмпинг, на плажа и т. Също така можете да измиете своите домашни любимци, с помощта на този безцилиндрового бойлер на открито.Дръж газов бойлер с помощта на бутоните или монтиране на скобата на задния панел.Инсталирането му ще отнеме само няколко минути. 【Пестене на енергия】 Благодарение на автоматични режими на запалване и изключване от мрежата, когато включите дюза за душата, безцилиндровый бойлер автоматично светва, а когато изключите дюза за душ, бойлер автоматично изгасва пламъкът; Благодарение на уникалния си дизайн нашият бойлер може да ви спести 11,5% енергия и едновременно с това гарантира вашата безопасност.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса