DOITOOL 15 бр. Инструмент за почистване на тръби, Домакински Инструменти, Инструмент За почистване на Гъвкави Сливи За епилация Сливи за Мивки, Засоряющий Сливи за Душа?

DOITOOL 15 бр. Инструмент за почистване на тръби, Домакински Инструменти, Инструмент За почистване на Гъвкави Сливи За епилация

BGN 2.67

Наличност

СЪОБЩЕНИЕЗМИЯ ЗА ПОЧИСТВАНЕ на КОСМИ В МИВКАТА - ОТ двете страни на накрайник такива парченца за по-лесно довършителни заплитане на косата и отпадъци, което спестява време и усилия.ЗАПУШЕНА ТОАЛЕТНА ДУПКИ ЗА КОСА . ??ИНСТРУМЕНТ за КОСА Инструмент за запушване с няколко сливи може ефективно да вдигне косата си, храни и други засоры.ДЮЗИ за ПОЧИСТВАНЕ на КАНАЛИЗАЦИЯ - притежават добра гъвкавост, те могат да се огъват в много видове филтри и тръби, което значително повишава ефективността на почистване. ??ЛОВЕЦЪТ на КОСАТА за канализация Подходящ за кухненски мивки, мивки, вани, канализацията в банята, гъвкав и мек.Захват за запушване на косата-Средство за премахване на запушване на източване на косата, пластмасов змия за мивка, гъвкава захват за отстраняване на запушване на косата, инструмент за премахване на коса, отварачка за източване, инструмент за почистване на източване на косата, кухня, баня с тоалетна. змия за почистване на косми в мивката -от двете страни На дюзи такива парченца за по-лесно довършителни заплитане на косата и отпадъци, спестяване на време и усилия.ЗАПУШЕНА ТОАЛЕТНА ДУПКИ ЗА КОСА . ??ИНСТРУМЕНТ за КОСА Инструмент за запушване с няколко сливи може ефективно да вдигне косата си, храни и други засоры.ДЮЗИ за ПОЧИСТВАНЕ на КАНАЛИЗАЦИЯ - притежават добра гъвкавост, те могат да се огъват в много видове филтри и тръби, което значително повишава ефективността на почистване. ??ЛОВЕЦЪТ на КОСАТА за канализация Подходящ за кухненски мивки, мивки, вани, канализацията в банята, гъвкав и мек.Захват ЗА ЗАПУШВАНЕ на КОСАТА-Средство за премахване на запушване на източване на косата Пластмасова мивка Змия Гъвкаво средство За отстраняване на запушване на косата захват за косата Змия Инструмент за отваряне на източване на косата Пречистване на източване на косата Инструмент за кухня и Баня.Пратката включва 15 x средство за премахване на засоров в мивката Характеристики - Размер : 50,00 X5,00 X0,25 см/19,65 X1,97 X0,10 инча, змия сливи, средство за премахване на засоров в сливном отверстии, средство за премахване на засоров в сливном отверстии, средство за скромност, средство за премахване на засоров в сливном отверстии, буталото за мивки, змия препарат за премахване на косми в банята, средство за премахване на засоров в сливном отверстии, пръчки за премахване на засоров в сливном отверстии, коса за мивки.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса