Мултифункционални Вакуумни ще буталото влачете до чаши за тоалетна тръби WALNUTA Бързо разблокируют изкопаването на битова канализация (Цвят: както е показано на сни?

Мултифункционални Вакуумни ще буталото влачете до чаши за тоалетна тръби WALNUTA Бързо разблокируют изкопаването на битова канализация

BGN 1.00

Наличност

1 Силно високо налягане, лека физическа изземване на почвата, на принципа на вакуум с отрицателно налягане, бързо отстраняване на засора. Един тласък и един участък, трудозатратный багер, лесна за управление, идеална за цялото семейство. Грубата замазка да е от неръждаема стомана, по-голямо усвояване, така че изисква замазка на по-добро качество. Отлично проектиране от полипропилен, пластмасова обвивка, с елегантен външен вид, здрава и трайна структура. Мощно засмукване, незабавно засмукване достатъчно, за да смучат от 19 литра бутилирана вода. Силно високо налягане, лека физическа изземване на почвата, на принципа на вакуум с отрицателно налягане, бързо отстраняване на засора. Един тласък и един участък, трудозатратный багер, лесна за управление, идеална за цялото семейство. Грубата замазка да е от неръждаема стомана, по-голямо усвояване, така че изисква замазка на по-добро качество. Отлично проектиране от полипропилен, пластмасова обвивка, с елегантен външен вид, здрава и трайна структура. Мощно засмукване, незабавно засмукване достатъчно, за да смучат от 19 литра бутилирана вода.Категория на продукта : Тръбен буталото се Използва за : тоалетни принадлежности, силиконови нещастници, драгиране в тоалетната канализация Характеристики : 1. Силно високо налягане, леко физическо дноуглубление, на принципа на вакуум с отрицателно налягане, бързото отстраняване на засора. Един тласък и един участък, трудозатратный багер, лесна за управление, идеална за цялото семейство.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса