Детски гъба Looxii Луксозни Бамбукови Кърпи за миене, Ултра Мека Кърпа за Лице за детски душата, 6 Опаковки (12 x12, бяла)

Детски гъба Looxii Луксозни Бамбукови Кърпи за миене, Ултра Мека Кърпа за Лице за детски душата, 6 Опаковки (12 x12, бяла)

BGN 3.00

Наличност

БАМБУК 【Луксозно бамбуковое влакна】 Естествени материали с най-новите текстил иновации нашите детски гъба са полезни за здравето и бережны за нежната кожа, подходяща новородени бебета, деца и възрастни да се използва като кърпа за лице. 【Контур удобен за окачване на 】 Тя ви дава възможност да окачите тези бамбукови детски гъба под душа или във всяко кътче на около вас.Бързо высыхайте и запазете парцали за пране винаги пресни. 【Невероятно меки и абсорбиращи 】 В този момент, когато можете да използвате тези кърпички за пране, възниква усещането, че сте прикасаетесь към кожата на новороденото, по-мека, в сравнение с други традиционни кърпички.Гъба имат дълга дрямка под формата на вериги, което ги прави изключително впитывающими. 【Дълъг живот】 Всяка бамбук кърпа за пране украсени с двоен шев по ръба, за да се предотврати износване.Дълготрайност на нашите мочалок издържа на не по-малко от 300 пранета. 【Избор на детски аксесоари 】 Тези очарователни детски гъба с размер 12x12 инча, идеален за новородени.Нови родители ще бъдат впечатлени и доволни, когато получат тези парцали за пране.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса