TOYANDONA Быстросохнущее Кърпа, 5 бр., Малка Детска Гъба, Памучно Шестислойное Бебешка Кърпа За Лице, Квадратна Детска Муслиновая Гъба, Кърпа за Слюнка, Носна Кърпа за Ду?

TOYANDONA Быстросохнущее Кърпа, 5 бр., Малка Детска Гъба, Памучно Шестислойное Бебешка Кърпа За Лице, Квадратна Детска Муслиновая

BGN 11.22

Наличност

Почиствайте ръцете на детето си, без да се притеснявате за поцарапании кожа, са много и здравоМного функции, като например хавлиени кърпи за лице и ръце, кърпи за пот, квадратни кърпи, кърпи за слюнка и т., Износоустойчиви и се почистват лесно се размиват, много дълго време на употреба. и са безвредни за кожата, абсорбира вода и дишат.Не се притеснявайте за поцарапании на кожата.Идеален избор за подарък за вашите приятели или семейства, които да имат дете.Описание на Тези универсални малки кърпи са изработени от приятен за кожата futon материал, притежаващ добра влагопоглощающей способност.Подходящ е за използване на малко дете, много е практичен и е здрава за по-дълга употреба.Може да се използва у дома, в училище или в хода на пътуването, има малко тегло и лесен за переноске.Характеристики - Цвят : случаен цвят - Материал : Памук - Размер : около 25. 08 инча-измий си ръка детето си, без да се притеснявате за поцарапании на кожата, много е здраво. - и приятен за кожата, абсорбира вода и диша.Не се притеснявайте за поцарапании на кожата.- Устойчив на абразия и моющийся, лесно се износва, много дълго време на употреба.- Много функции, като например кърпи за ръце, за лице, кърпи за пот, квадратни кърпи, кърпи за слюнка и т.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса