WLL HY/3-инчов панделки за коса за момичета, 4 бр. лента в голям рубчик, щипки за коса от кожа на алигатор, лъкове, Скоби, Аксесоари За Коса За Бебета, подарък за деца, млад?

WLL HY/3-инчов панделки за коса за момичета, 4 бр. лента в голям рубчик, щипки за коса от кожа на алигатор, лъкове, Скоби, Аксесоари

BGN 1.00

Наличност

【Висококачествени материали】 Детски съответствие ръчна изработка от висококачествена лента в голям рубчик, щипки за коса красива форма и издръжливи, а детски аксесоари за коса лесно се носят и те не са толкова лесно отваливаются 【Фиби за коса с лък】 Лъкове за момичета, може добре да се фиксира на косата си, като ви спестява време в прическите за малки момичета.Всеки лък добре залепени и здраво захванати в скоби от алигатор, не се притеснявайте за загуба на аксесоари. 【Размер banta за коса】 Размер на лента за коса е 3 инча, идеален за бебета, малки деца, момичета, малолеток и юноши.Приказно щипки за коса могат да мила и живо усещане за всяко отделно за всеки повод. 【Облекло за различни случаи】 Клипове от кожа на алигатор може лесно да се комбинира с различни прически, случаи и нарядами.Съответствие за деца са много подходящи за рождени дни, абитуриентски бал, училище, фото снимки, партита и ежедневни чорапи, като вашето момиче по-скъп. 【Идеален подарък】 Фиби за коса за малки момичета изглеждат чудесно както с нощни рокли, така и с ежедневни дрехи.Щипки за коса са най-подходящи за момичета, новородени, бебета малки деца и на децата на по-малките деца.Те ще се ползват, когато тя ще получи тези лъкове в най-големия рубчик.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса