Играчки за никнене на млечни зъби във формата на клавиатурата Whisary, Силиконови Детски играчки-прорезыватели с клипс за залъгалки за бебета 0-3 месеца, 3-6 месеца, Бебе?

Играчки за никнене на млечни зъби във формата на клавиатурата Whisary, Силиконови Детски играчки-прорезыватели с клипс за залъгалки

BGN 3.99

Наличност

1 Нашата мека силиконова детска играчка-прорезыватель съдържа играчка за никнене на млечни зъби във формата на клавиатурата и скоба за зърната, което предотвратява загубата. Препоръчително е да използвате вряща вода или пара за почистване на играчки за никнене на млечни зъби, за първи път в рамките на 5 минути. може да се съхранява в хладилник и да се излага на топлинна стерилизация при температура от -40 ° C до 240 ° C. Формата на клавиатурата за детски играчки-прорезывателей има ярки цветове, които могат да привлекат вниманието на детето и да помогнете на бебето да научите цвят, ефективно облекчаване на сърбеж на венците на бебето и други неудобства, а също и да му помогне да развиете гъвкавост на малки ръце, да разберат различните символи от клавиатурата, като английските букви и арабски цифри. Дизайнерски размер на силиконовата дъвче играчки малък (6.47 "), който е много подходящ за възприятие на бебета, както и способността на бебетата да възприемат и визуално-моторна координация, също ще бъдат подобрени.Дизайн притискателните мехурчета привлича вниманието на бебето и развива неговото фокусно способности. Детски играчки за никнене на млечни зъби могат да повлияят на бебетата хапят или смученето на пръстите.След употреба измийте детска играчка директно с вода или да сложите в съдомиялна машина, подсушете и запазете за следващото използване.Това помага за предпазване на хигиена на устната кухина на децата. Силиконови чесалки са много подходящи за деца на възраст 3-6 месеца и 6-36 месеца.Това е най-популярната стоки за бебета, Деня на Благодарността, Коледа и всякакви други случаи на връчване на подаръци.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса