Healeved 100 бр. Ролки за Химическа Вълна, Комплект Аксесоари за коса, Маши за стайлинг на коса Направи си сам, Прът за химическа Вълна, Инструменти за Мъже, Жени, Фризьорс?

Healeved 100 бр. Ролки за Химическа Вълна, Комплект Аксесоари за коса, Маши за стайлинг на коса Направи си сам, Прът за химическа

BGN 13.89

Наличност

Мультитул за мъже-Висококачествени материали от ABS-пластмаса и каучук и добро качество на изработката му не е лесно да се деформира и да се прекъснеНАГРЕВАТЕЛЕН прът за КОСА Можете да използвате тези маши за генериране на вълни, ретро рула и други форми за вашите опашки.Нагревателен прът за коса - лек и портативен в переноске, подходящ както за лично домашно, така и за професионална употреба в салона.ИНСТРУМЕНТ маша за коса - добър подарък за вашето семейство и приятели, които харесват къдрава коса, и те ще се зарадват на маши за коса.МАШИ за коса ЗА оформяне на КОСАТА - прът за химическа вълна с различна големина за създаване на прически с swirls с различни размери.Малък и компактен, не заема много място, подходящи за дома, пътуване, бизнес пътуване, дневна пътуване. Пратката включва 100 х пръчки за химическа вълна Характеристики -Цвят : Различни цветове прът за коса Материал : ABS, гумени аксесоари за интериора -Забележка : В комплекта са включени аксесоари за коса различни размери.34 X1 Аксесоари за химически вълна. -Достатъчно количество, можете да споделите Стълб за химическа вълна със семейството и приятелите си, ще им трябват комплект за химически вълна. -Добър подарък за вашето семейство и приятели, които харесват къдрава коса, и те ще се зарадват на губчатые къдрене маша за коса. -Маши за коса са много удобни за лична употреба.Идеален за салони за красота и семейна употреба.Не, лесни за улавяне, удобни инструменти маша за коса.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса