BYBYCD Шнола За Коса в Древен Стил, Прекрасно Момиче, Дамски Аксесоари За Коса, Пеперуда, Мивка за Лютня, Червена Коса, Нокът За Коса (F)

BYBYCD Шнола За Коса в Древен Стил, Прекрасно Момиче, Дамски Аксесоари За Коса, Пеперуда, Мивка за Лютня, Червена Коса, Нокът За

BGN 47.37

Наличност

Име на продукта : Прическа с Заколкой за коса в китайски стилМатериал : Сплав.Цвят : както е показано на фигурата. Размер : около 11,5 виж Вид на модела : геометричен, пеперуда, цвете.Име на продукта : Прическа с Заколкой за коса в китайски стил.Материал : Сплав.Цвят : както е показано на фигурата. Размер : около 11,5 виж Вид на модела : геометричен, пеперуда, цвете.Стил : Прост Применимая сцена : Ежедневни Материал : сплав Приложимо сезон : четири сезона Функция : Бижу Вид на модела : геометричен, пеперуда, цвете на Помещение включва : 1 предмет, нокът за коса Име на продукта : Скоба за коса в китайски стил, прическа Цвят : както е показано на фигура За хората : момичета, възрастни, жени, Размер : около 11. Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема вместо вас.Благодаря ви за покупката!.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса