n/a Корейски Сладки Мини-Кръгли Перли Фиби за Коса, за Жени, Момичета, Щипки за коса-Нокти, Щипки за коса-Раци за Коса, е Инструмент за Полагане на грим, Аксесоари за ко?

n/a Корейски Сладки Мини-Кръгли Перли Фиби за Коса, за Жени, Момичета, Щипки за коса-Нокти, Щипки за коса-Раци за Коса, е Инструмент

BGN 2.00

Наличност

Украсете своя модерен ансамбъл този красив заколкой за косаОчарователен и елегантен, затруднен, на фона на обикновените.Посещават всички места, като например сватби, партита, рождени дни, вечери и т. Това е един прекрасен подарък за вас, вашите приятели и семейства.Широко приложение, подходящ за много случаи, ежедневно носене, партита, сватби, тържества и много други.Украсете своя модерен ансамбъл този красив заколкой за коса.Очарователен и елегантен, затруднен, на фона на обикновените.Посещават всички места, като например сватби, партита, рождени дни, вечери и т. Това е един прекрасен подарък за вас, вашите приятели и семейства.Широко приложение, подходящ за много случаи, ежедневно носене, партита, сватби, тържества и много други.Описание : Украсете своя модерен ансамбъл този красив заколкой за коса.Очарователен и елегантен, затруднен, на фона на обикновените.Посещават всички места, като например сватби, партита, рождени дни, вечери и т. Това е един прекрасен подарък за вас, вашите приятели и семейства.Широко приложение, подходящ за много случаи, ежедневно носене, партита, сватби, тържества и много други.Спецификация : Тип на продукта : прическа с чертеж Type : Geometric,Round Material : Acrylic Size : 3*2.


Параметри на продукта

Item Type:
Headwear
Pattern Type:
Geometric,Round
Material:
Acrylic
Size:
3*2.5cm
Color:
Black,Coffee,Champagne
Style:
Fashion
Gender:
Women
Type:
Hair Claws
The package includes:
1x Hairpin
Note:
1.Please allow 1cm differences due to manual measurement, thanks.:
1. All products are taken in kind. Due to the display screen, different camera equipment, different lighting, etc., chromatic aberration may occur. If you are also sensitive to color, please buy carefully. :

Може и да ви хареса