Подобно на гъба Ръкавица маша за коса WULI ПРАСКОВА, Вълшебни Губчатые Ръкавици маша за коса, Порести Ръкавица маша за коса, Гъба, маша за коса, Гъба за черни мъжки къд?

Подобно на гъба Ръкавица маша за коса WULI ПРАСКОВА, Вълшебни Губчатые Ръкавици маша за коса, Порести Ръкавица маша за коса, Гъба,

BGN 42.56

Наличност

?【Екологично чист и висококачествен материал】 ръкавици-гъба за коса, изработени от порести материал EVA за защита на околната среда и еластични тъкани ръкавици, могат да се използват повторно, меки, приятни за кожата, дишащи и удобни, че няма да навредят на косата и кожата на главата ?【Дизайн ръкавици】 Ръкавици по-гъвкави и подходящи към дланта си.В сравнение с други конвенционални пари-четки за коса, дизайн ръкавици ще ви улеснят перфектно завивку косата, че ще позволи да създадете красива прическа. ?【Лесна употреба】 1. Срешете косата → 2. Нанесете малко средства за стайлинг на коса → 3. В кръгови движения с гъба нанесете на главата → 4. Следвайте указанията, в същата посока, в кръг, повторете кръг на малък участък → 5. В зависимост от дължината и структурата на косата, формоване може да отнеме от 5 до 15 минути. ?【Преносим Използвайте червила, масло или вълна, ако имате коса със средна или висока твърдост; Използвайте задържа гелове / восъци или за запазване на спрейове, ако имате смесени или мека коса. Поради ръчно измерване могат да бъдат незначителни грешка на измерване.Поради други фактори, като например монитори / фотоапарат, може да има някои различия в цвета.Моля, обърнете се към самия проект.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса