SMLJLQ Камелия Въже за Коса Женски Елегантен Еластичен Вратовръзка За Коса Кожена Опашката на Аксесоари За Коса-Аксесоари за коса за момиченца (Цвят: A, размер: един ра?

SMLJLQ Камелия Въже за Коса Женски Елегантен Еластичен Вратовръзка За Коса Кожена Опашката на Аксесоари За Коса-Аксесоари за коса

BGN 3.00

Наличност

Модерен дизайн, 100% чисто ново с добро качество!Модни универсална сладка дъвка на косата, нови и модерни аксесоари за коса.Подаръци за : Момичета/гадже/жена/майка/жени/Момичета. използването на добри материали, внимателно изработка, гаранция за качество.Много момичета и жени обичат да купуват няколко различни цвята, за да се комбинира с различни дрехи.Променяйте използване в различни случаи.Описание : Модерен дизайн, 100% чисто ново с добро качество!Модни универсална сладка дъвка на косата, нови и модерни аксесоари за коса-подаръци за Момичета/гадже/жена/майка/Жени/момичета Използването на добри материали, внимателно изработка, гаранция за качество.Много момичета и жени обичат да купуват няколко различни цвята, за да се комбинира с различни дрехи.Промените в използването на различни случаи Материал : сплав, каучук Опаковката включва : 1 въже за коса (други демонстрационни обекти не са включени) Съвети : 1. Моля, помислете за разликата над 1 см от ръчно измерване, благодаря. Поради различията в светлина или на дисплея на компютъра не мога да гарантирам, че снимката на 100% съвпада по цвят с реален обект, моля, разберете.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса