HDMI 4x1 Четириядрен Мультисъемочный ключ 4 в 1 Изход 1080p @ 60 Hz HDMI Безпроблемно премина 4x1 с IR дистанционно управление Подкрепа за 5 режима за PS3/PC/STB/DVD с PIP в едно изображен?

HDMI 4x1 Четириядрен Мультисъемочный ключ 4 в 1 Изход 1080p @ 60 Hz HDMI Безпроблемно премина 4x1 с IR дистанционно управление Подкрепа

BGN 1.00

Наличност

Този мультипросмотрщик HDMI 4x1 Quad се отличава с висока производителност благодарение на четири сегмента на екрана с висока разделителна способност и постепенното преминаване на изходния сигналТой може да показва цифровия видеосигнал 4 HD на един екран и има различна сегментиране на видео, в синхрон променя входен сигнал 4 HD.Техники за управление на ключа са гъвкави, може да го сменят с помощта на бутони и IR управление.Това е много практичен и стабилен комутатор, лесен за инсталиране, можете да го използвате в големи проекти, конферентни зали и други места.Високоскоростен безпроблемно прехвърляне на изображения, без закъснения, смяна на едно изображение без черен екран.HDMI за видео и аудио.Често задавани въпроси : В : Индикаторът на захранването не се включва.О : Моля, проверете дали на входния сигнал за мультипросмотрщика.Мультипросмотрщик, предназначени за автоматично разпознаване на сигнал, предмет на включване / выключению.При наличие на входен сигнал, автоматично светва led multi-viewer (разглеждане на няколко изображения).В противен случай на влизане на сигнала не е открит, той не се включва. В : аудио изход липсва. Моля, проверете дали правилно сте избрали аудиоканал, ако не, можете да изберете най-подходящия аудиоканал с помощта на дистанционно управление или бутон "♫" мультипросмотрщика. Ако сте изпълнили стъпка 1, но не можете да чуете звук, моля натиснете средния бутон "H / D" на дистанционното управление, за да пробвате. Този HDMI 4x1 Quad Multi-viewer се отличава с висока производителност с четири сегмента HD-екран и плавно превключване на изходния сигнал. Той може да показва цифровия видеосигнал 4 HD на един екран и има различна сегментиране на видео, в синхрон променя входен сигнал 4 HD.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса