Бутилка с Диаманти в Торбата - Виктор

Бутилка с Диаманти в Торбата - Виктор

BGN 14.97

Наличност

Издръжливи Не ерозира само след 15 или 20 минути.Ще видите, че качеството е страхотно; устойчивост - това е всичко, което ви трябва само ЕДНА КАПКА!Писма от купувачите ни информира, че при тях все още има бутилка attar десет години давност!И което е още по-важно, той все още мирише толкова вкусно, колкото и в деня, когато те са го получили!
. Ако те е грижа за качеството на .Спестете стотици долари за химически маркови "парфюми.Аромати Attar Bazaar ДРАГОЦЕННЫ и се предлагат в малки флакончиках, защото ЕДНА КАПКА Е ВСИЧКО, от КОЕТО ИМАТЕ НУЖДА!Продължава много месеци.Струва по-малко от десет цента за оферта.Сравнимо с най-скъпите парфюми на стойност стотици долари.Тази наистина уникална стойност. Много етерични масла миришат добре в рамките на първите 15 минути върху кожата ми, но след тези 15 минути, много от тях придобиват остър мирис.Мога да се закълна, че някои от тях дори леко миришат на разтворител за лак.Въпреки това, масла Attar Bazaar миришат невероятно красиво от първия момент и до 24 часа по-късно и по-нататък.Харесва ми да следите, като аромат се променя с времето и как той при всички е различно. Аз пиша, за да ви направи комплимент за вашите са много фини и чисти продукти.
Рене Rv, Финикс, Аризона
. Благодаря ви много за вашите масло.аттары най-доброто.най-доброто, което съм избрал в хода на своите изследвания. ще нахвърлям експресни информация, която аз се опитах да се открие.Хубаво е да говорят с някой, който наистина знае за какво говори той!
Анджело Джон, журналист на "Ню Хоуп", Пенсилвания
. Дълъг срок на служба .Не ерозира само след 15 или 20 минути.Ще видите, че качеството е страхотно; устойчивост - това е всичко, което ви трябва само ЕДНА КАПКА!Писма от купувачите ни информира, че при тях все още има бутилка attar десет години давност!И което е още по-важно, той все още мирише толкова вкусно, колкото и в деня, когато те са го получили!
. Ако те е грижа за качеството на .Спестете стотици долари за химически маркови "парфюми.Аромати Attar Bazaar ДРАГОЦЕННЫ и се предлагат в малки флакончиках, защото ЕДНА КАПКА Е ВСИЧКО, от КОЕТО ИМАТЕ НУЖДА!Продължава много месеци.Струва по-малко от десет цента за оферта.Сравнимо с най-скъпите парфюми на стойност стотици долари.Тази наистина уникална стойност. Много етерични масла миришат добре в рамките на първите 15 минути върху кожата ми, но след тези 15 минути, много от тях придобиват остър мирис.Мога да се закълна, че някои от тях дори леко миришат на разтворител за лак.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса