Аксесоар за фитнес MiiKARE, Магнитен държач за телефон за видео, Универсална стойка за телефон хендсфри за фитнес зала с възможност за регулиране на ъгъла на наклона н?

Аксесоар за фитнес MiiKARE, Магнитен държач за телефон за видео, Универсална стойка за телефон хендсфри за фитнес зала с възможност

BGN 12.99

Наличност

?【Титуляр за телефон Gym Essentials】 Дръжте телефона в рамките на една секунда на всеки желязна повърхност във фитнес зала с помощта на магнитно притежателя на телефона Mii KAREОтличен за запис на реч или за гледане на демонстрация в салона по време на тренировка. ?【Сверхсильная магнитна основа】 Благодарение на солидна основа с 4 вградени магнитни елементи на този титуляр за телефон може да задържите вашия телефон за всеки желязна повърхност.Той работи стабилно и лесно да се управлява с положението. ?【Лесен и сигурен битумен притежателя】 За определяне на дизайн се използва един бутон, и той се държи здраво на телефона под всякакъв предпочитан ъгъл.Мини силиконови подложки са мъничета и стяга. ?【Свободно въртене под предпочитан ъгъл】Благодарение на регулируема на 180 градуса за употреба на дългия и поворотному зажиму на 360 градуса вашия телефон можете лесно да регулирате в пейзажен или портретен режим, както и на всяко междинно.Най-добрият избор за поддръжка на запис на вашата поза. ?【Здрав и съвместим】 Изработени от трайни материали ABS за ежедневни тренировки със здрава структура инструменти вътре.Размер на затягане варира от 1,65 инча до 3,74 инча, което е подходящо за повечето мобилни телефони, включително i Phone 14, 14 Plus, 14 pro, 14 pro max, 13, 13 Pro, 13 Pro Max, 12, 12 Pro, 12 Pro Max, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, mini SE, XS, XS Max, XR, X, Galaxy S22 Ultra, S21, S20 и т.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса