P & R Galaxy Z завъртащо се на Задното стъкло Смяна на Стъкло на Задната корица с Предварително инсталирана лента за Galaxy Z Flip 5G 2020 SM-F700 + Инструменти (Огледално-черен)

P & R Galaxy Z завъртащо се на Задното стъкло Смяна на Стъкло на Задната корица с Предварително инсталирана лента за Galaxy Z Flip

BGN 3.33

Наличност

【Съвместимост】 Galaxy Z Flip 5 G 2020 SM-F700 【Инсталиране на】 С помощта на предварително инсталиран лента, лесен за инсталиране. 【 Опаковка】 Galaxy Z Откидывает част на задното стъкло а и част от задното стъкло на Б. Инструменти за ремонт. 【Внимание】 В комплекта не са включени инструкции за инсталиране, ние предлагаме да се намери купувач на видео за инсталиране в You Tube.Не препоръчвам да го инсталирате, без никакъв опит.Ние не носим отговорност за щети, причинени от неправилна употреба. 【Доставка 】 Доставка по пощата, вие ще получите това в близко бъдеще.Сменное задното стъкло Galaxy Z Флип с предварително инсталирана лента за Galaxy Z Flip 5 G 2020 SM-F700 + Tools (огледално-черен).


Параметри на продукта

Може и да ви хареса